На днях відомий магазин піл назвою Thrash!, який перш за все відзначився низькими цінами в порівняні з іншими, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, один з покупців вирішив поласувати глазурований сирок, а натомість отримав вкрай неприємний сюрприз, який міг лишити його життя.

Відповідний допис оприлюднили у Telegram-каналі "Чорний список".

Відтак, як відзначається, покупець придбав у магазині сирок, термін придатності якого був у нормі, щоправда, ймовірно через недотримання умов зберігання, замість ласощів всередині виявилися лише одна цвіль.

Зіпсований сирок, фото: "Чорний список"
Зіпсований сирок, фото: "Чорний список"

"Глазурований сирок з магазину #Thrash! (Колишній # Сільпо). Термін придатності в нормі, а всередині - цвіль. Добре, що помітили", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, в підтвердження своїх слів, у мережі оприлюднили ряд фотографій, які дійсно демонструють, що сирок має "зелений" подарунок.

Зіпсований сирок, фото: "Чорний список"
Зіпсований сирок, фото: "Чорний список"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".