У Чернівцях, де раніше підтвердився перший випадок коронавирусной інфекції в Україні, ще в одного пацієнта запідозрили вірус COVID-19.

Про це повідомили на сторінці у Facebook Чернівецької обласної державної адміністрації. Зазначається, що госпіталізований чоловік повернувся з країни, де зафіксовано випадок COVID-19. Його доправили до лікарні 10 березня з ознаками інфекційного захворювання.

Таким чином, із підозрою на коронавірус у лікарні Чернівців наразі перебуває троє осіб.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

Крім того, в Чернівецькій ОДА нагадали, що результати тестів на коронавірус у 6 людей, яких раніше госпіталізували до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні, є негативними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, 3 березня в Україні підтвердився перший випадок коронавірусної інфекції - у чернівчанина, який з дружиною повернувся з Італії. Спершу медики госпіталізували самого хворого, а пізніше - і його дружину, хоча у неї ніяких ознак коронавирусной інфекції немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчора, 9 березня, в Чернівцях також було госпіталізовано пацієнта з підозрою на коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ЄС скликали екстрене засідання через коронавірус, готуються до найгіршого.

Також Знай.ua писав, зараженого коронавірусом росіянина відправлять у "заслання" на Донбас