Після новини про оголошення "карантину" в Києві люди заполонили всі супермаркети і почали скуповувати продукти з тривалим терміном придатності: борошно, гречку, рис, сіль, цукор і туалетний папір.

Так, в українських Telegram-каналах "Україна в шоці", "Блог молодого журналіста" і "Київ Зараз" зазначають, що жителі столиці віддають перевагу основним продуктам харчування. Через оголошений карантин у супермаркетах утворилися черги мінімум на 25 людей, всі візки покупців повністю заповнені і працюють всі каси.

скріншот з Telegram-каналу

Незважаючи на будній день у деяких ТРЦ велике скупчення людей, які купують товари у великих кількостях.

"Почався невеликий ажіотаж у магазинах. Люди потихеньку закуповуються. Для буднього дня це досить велика кількість людей", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з Telegram-каналу

Один з покупців мережі Metro розповів, що в супермаркеті вже повний аншлаг: на парковці місць немає і це в обідній час у середу.