Смертельно небезпечна коронавірусна інфекція дісталася до міста Житомир. Про це стало відомо з повідомлення міського голови Сергія Сухомлина. Мер виклав на своїй сторінці Facebook термінове відеозвернення до жителів свого міста і українців в цілому.

Детальніше про перший випадок коронавірусу у Житомирі.

Geplaatst door Сергій Сухомлин op Donderdag 19 maart 2020

Сухомлин розповів, що заражена людина - це чоловік 56 років, який нещодавно повернувся з Австрії. Стан хворого мер назвав "нормальним". Мер призначив кілька груп поліції ,яка буде зустрічати житомирян в аеропорту "Бориспіль". Якщо буде температура або інші ознаки захворювання - людей будуть ізолювати, госпіталізувати і лікувати відповідним чином. Це необхідно для безпеки Житомира і всієї України в цілому.

Так, як хворий почуває себе нормально, приводів для паніки немає. Однак все одно, потрібно дотримуватися всіх заходів безпеки - мити руки, уникати місць великого скупчення народу, виходити з дому тільки по необхідності і виключно в захисних масках.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Бережіть себе і своїх близьких!

Нагадаємо, таксисти в Харкові заламали дикі ціни, городяни оніміли від нахабства, - "бажаємо удачі в метро".

Як повідомляв Знай.uа, львів'ян залишили без зарплат в розпал карантину - ні грошей, ні гречки.

Знай.uа писав, Комаровський дав цінні поради батькам на час коронавіруса - прогулянки, безпека та імунітет.