Жителі столиці з кожним днем все глибше занурюються в карантин та звикають до нових правил життя.

У Києві 20 березня почали їздити автівки з гучномовцями, які нагадують про карантин і закликають жителів столиці залишатися вдома і дотримуватися санітарно-гігієнічних норм, для боротьби з поширенням коронавірусу.

Відповідні відео з'явились в мережі. На кадрах видно, як спеціалізовані машини роз'їжджають вулицями Києва, а з їхніх гучномовців лунають прохання не виходити на вулицю без крайньої необхідності і не відвідувати місця скупчення людей.

"Під час перебування на вулиці використовуйте захисні маски. Дотримуйтесь дистанцію не менше ніж два метри і дотримуйтеся правил гігієни", - лунає з гучномовців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляють в ДСНС, з 21 березня такі автомобілі будуть курсувати у всіх містах України. Спецмашини належать оперативно-рятувальній службі.