Як відомо, український уряд через спалах коронавірусу прийняв рішення продовжити карантин в країні до 24 квітня. Громадянам рекомендують уникати великого скупчення людей і не виходити з дому. Однак їсти хочуть всі і величезні черги в магазини з продуктами харчування нікуди не зникли.

Про це свідчить публікація мешканця української столиці Юрія Шаблі в мережі Facebook.

Черга в "Сільпо", Facebook
Черга в "Сільпо", Facebook

"Черга до Сільпо. Зараз", - пише Юрій.

На фото можна побачити, як мешканці української столиці проводять час стоячи в черзі до продуктового супермаркету "Сільпо". Виходу немає, людям необхідно харчуватися, проте черга взагалі стала не за правилами карантину. У зв'язку з цим нагадаємо, що станом на 26 березня, в Україні зафіксовано 156 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нових випадки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А ось стосовно великого зібрання людей - уряд України підготував спеціальний проєкт під назвою "Великдень вдома", щоб не допустити великого скупчення українців у церквах. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з головами ОДА і мерами обласних центрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пандемія поширюється Україною — з'явилася інтерактивна карта по областях.

Як повідомляв Знай.uа з Італії просто до лісу – карантин штовхає людей на несподівані вчинки.

Знай.uа писав, коронавірус вже у Харкові? Медики не вірять своїм очам, аналізи "поїхали" до Києва.