Президент України Володимир Зеленський після зборів фракції "Слуга народу" в Києві вийшов до журналістів без маски і влаштував великий прес-брифінг. Про це повідомляє в Telegram-каналі Pavlovsky News.

Головне з брифінгу Зеленського:

- з МФВ провели переговори, про реструктуризацію боргу ще не домовилися, але можуть дати 8 млрд доларів. Ще два - Світовий банк. Всього - 10 млрд;

- масок не вистачає в усьому світі, але їх треба дати в першу чергу медикам;

- мільйони масок будуть в Україні;

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- з готелів робитимуть місця для обсервації;

- найближчим часом будуть підготовлені програми підтримки компаній та людей;

- українців за кордоном просили повернутися до 17 числа, а сьогодні вже 27. Багато хто в той день поїхав відпочивати. Тих, хто залишилися за кордоном повернуть, але потрібно створити умови.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що вже незабаром Україна отримає допомогу від Канади та Азербайджану в розмірі 8 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, на збори "Слуг народу" у Києві негайно приїхала "швидка", фото.

Також портал Знай.uа писав, як пандемія шириться Україною — з'явилася інтерактивна карта з областями.