З'явилися перші деталі загибелі Федора Шпига — творця і колишнього власника банку Аваль. Федір Шпиг також був співвласником холдингу “Молочний альянс” спільно з Олександром Деркачем. Катастрофа сталася 31 березня в Житомирській області на трасі Київ-Чоп, неподалік від села Романівка. Крім бізнесмена в машині було дві пасажирки - одна з них загинула, а друга знаходиться в лікарні у важкому стані.

Федір Шпиг загинув у ДТП - Скріншот

Шпиг був одним із сотні найбагатших людей України, проте не став користуватися послугами водія. За кермом свого Mercedes Benz GLS-350 64-річний чоловік був сам. В один момент Федір Шпиг не впорався з керуванням, автомобіль вилетів у кювет, після чого перекинувся. Водій загинув на місці — прибулі медики вже нічим не змогли допомогти бізнесменові.

Читайте також: На Донеччині загинув молодий військовий, закоханий у Львів - Україна схилила голови.

Також Знай.uа повідомляв - Китайський вірус косить Чернівецьку область - забрав ще два життя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.uа також повідомляв - Закутого в наручники українця били в аеропорту Лісабона, нові подробиці загибелі.