На днях супермаркет відомої в Україні мережі "АТБ" потрапив у гучний скандал. Відтак, один з мешканців Дніпра придбав у магазині хліб, а в подарунок отримав металевий сюрприз, а точніше залізну скибу, яка була просто в одному зі шматочків.

Про це повідомили в Telegram-спільноті "Чорний список".

Відтак, як відзначається, інцидент мав місце у Дніпрі в супермаркеті "АТБ" на проспекті "Миру". Саме там чоловік придбав білий хліб, а коли намагався його з'їсти, то виявив металеву скобу.

Хліб та знайдена скобка

"Наша традиційна рубрика - хліб з добавками. На цей раз покупцеві попалася залізна скоба в хлібі Житня Сила. Куплений в АТБ на проспекті Миру", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Водночас в підтвердження цим словами, у спільноті оприлюднили фотографію, яка дійсно демонструє те, що і хлібу був "металевий" подарунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".