У зв'язку з епідемією коронавірусу, більшість фізичних точок продажу лотерей закрилося. Тому індустрія змушена піти в онлайн. Зрозуміло, шахраї не залишилися осторонь. Зростання клієнтури в онлайн-сервісах відкрив для зловмисників нові можливості.

Тому фанатам випробувати свою удачу необхідно проявляти особливу обережність при купівлі лотерейних квитків.
Маркетинговий директор оператора МСЛ Павло Ванейро розповів, як уберегтися від шахрайських лотерей в інтернеті. Насамперед, він нагадав, що в Україні існує всього три офіційних оператора – МСЛ, “Патріот” і “УНЛ”. Також відповідну ліцензію отримав і “Ощадбанк”, але фінансова організація ніколи не організовувала ніяких розіграшів.

Лотерея, фото: expres.ua
Лотерея, фото: expres.ua

Ванейро нагадує, що офіційні лотерейні оператори займаються тільки лотереєю. На їх сайтах немає пропозицій зіграти в онлайн-казино або ігрові автомати. Це заборонено законом. Якщо ви бачите щось подібне – це шахраї з ймовірністю 100%. Якщо у вас виникають підозри щодо тих чи інших лотерей, рекомендується зв'язуватися з офіційними службами підтримки ліцензованих операторів. Можна подзвонити по телефону або зв'язатися за допомогою електронної пошти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, що продуктові ринки в Україні зможуть працювати під час спалаху коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.іа", в АТБ продавали напханий металевими скобами хліб.