У понеділок, 6 квітня, бойовики зайняли вісім пошкоджених позицій Об'єднаних сил, у тому числі з використанням заборонених Мінськими угодами мінометів 120 і 82 калібру. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"Окупанти також відкрили вогонь по нашим точкам підтримки з озброєнням бойових машин піхоти, протитанковий ракетний комплекс, запусками різних систем і кулеметів великого калібру. Щоб зупинити ворожі провокації і усунути загрози для життя і здоров'я військовослужбовців, наші солдати застосували ще один пожежні кошти", - сказано в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції біля Павлополя і приміряли озброєння бойових машин і протитанковий ракетний комплекс. Також ворог відкрив вогонь з мінометами калібром 82 мм, кулеметів різних систем і кулеметів великого калібру через наших захисників у районі села Кам'янка.

"Ввечері окупанти обстріляли від автоматичних гранатометів установок і зброї захисників Старогнативки, а від великих гармат - захист Авдіївки. Об'єднані сили дали вирішальний відповідь на всі пожежні провокації супротивника, змушуючи ворога підкорятися режиму припинення вогню", - сказано в повідомленні.

В результаті обстрілу серед українських військових втрат або постраждалих не було.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"В нинішньому дні втрат українських захисників немає. Випадки хвороби на коронавірусну інфекцію серед замана Об'єднаних сил не закриті. Ситуація в районі операції Об'єднаних Сил залишається під контролем", - сказано в повідомленні.

Зведення станом на 07:00 07 квітня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 06 квітня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 6 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські бійці помстилися за розстріляне населення на Донбасі і ліквідували частину армії Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, українські воїни легендарної бригади рятують онкохворих дітей.

Також Знай. ua писав, що ВСУ змусили противника припинити обстріли.