Українці в соціальних мережах часто скаржаться на супермаркети, які порушують права споживачів і не забирають з прилавків прострочені або зіпсовані продукти. Один з таких інцидентів стався в супермаркеті мережі Ашан в Дніпрі. Телеграм-канал "Чорний список" опублікував фотографії, на яких можна побачити пиво з закінченим терміном придатності.

В підписи до фотографій в телеграм-каналі говориться: "Пиво з сюрпризом. Якщо хочете розслабитися з баночкою пива ввечері – будьте уважні. В #Ашан, що у ТРЦ "Дафі", злегка не встежили за терміном придатності пива – він закінчився понад місяць тому. #Дніпро". На фото видно, що покупці придбали світле пиво "Оболонь" спільно з чотирьох пляшок, яке виявилося на місяць простроченим. Адже це не перший випадок, коли покупці скаржаться на цю мережу супермаркетів, стикаючись з неякісними товарами.

Пиво, фото - телеграм-канал "Чорний список"
Пиво, фото - телеграм-канал "Чорний список"

Пиво, фото - телеграм-канал "Чорний список"
Пиво, фото - телеграм-канал "Чорний список"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакет соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".