Блогер Мітя Раєвський вкрай різко висловився про послуги інтернет-провайдера Воля. У себе на сторінці у Facebook лідер думок буквально розніс оператора на друзки, щедро забезпечивши своє послання ненормативною лексикою і зазначивши офіційну сторінку Volia.

“Дуже добре було б за підсумками карантину дати компанії Volia Volia Hits по лобі колективним позовом”, — зазначив блогер.

Очень хорошо было бы по итогам карантина дать компании Volia Volia Hits по лбу коллективным иском. Фактически, они берут...

Geplaatst door Мітя Раєвський op Woensdag 15 april 2020

За його словами, оператор постійно без попередження підвищує тариф. В якийсь момент, абонент вже шкодує про те, що підключився і хоче змінити провайдера, але не тут-то було.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

“Для цього потрібно написати письмову заяву (що вже дичина). А далі це письмова заява буде розглядатися стільки, скільки вони захочуть. Моє "розглядається" вже два тижні. Весь цей час ти будеш продовжувати платити за старим великим тарифом”, — розповів Мітя Раєвський.

Він додав, що переговори по телефону з провайдером не приносять результату. Відносини з Раєвського з Volia ускладнюються ще й тим, що конфлікт виник ще і в карантинний час.

“У звичайних умовах є простір для маневру. Можна поїхати у відділення, поскандалити, сунути їм в ї***о їх техніку та розірвати договір на місці . Але на карантині відділення закриті. Можна перестати їм платити. Але, а працювати як? Працювати треба з дому, інтернет потрібен. І бажано без перебоїв. Тобто, сиди, плати скільки вони намалюють, відмовитися не можна, дітися нікуди. Крім одного варіанта — швидко бігти до конкурентів”.

В кінці посту Мітя розповів, що переходить на Київстар, а Волі нічого не убуде платити з принципу. “За квітень уплочено, а далі йдіть на*уй”, підсумував блогер, побажавши провайдера дочекатися “страшних вогнів Коліївщини”