Моторошний та водночас кривавий випадок стався у Кривому Розі. Саме там чоловік пустив кулю в груди жінці, а потім і взагалі вистрибнув у вікно та розбився.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Як відзначиться, інцидент мав місце 16 квітня. Тоді до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці у Покровському районі. Пізніше на місце прибули правоохоронці, які встановили, що невідомий чоловік вистрелив у груди 25-річній жінці та по ногах 27-річного чоловіка.

Зброя зловмисника

В результаті від отриманих поранень жінка померла на місці, а потерпілого екстрено госпіталізували до лікарні. Водночас сам зловмисний після скоєного втік з місця злочину на автомобілі. Але правоохоронцям все ж вдалося відшукати підозрюваного у стрілянини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ним виявився 52-річний місцевий мешканець. Чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна восьмого поверху. За місцем його мешкання правоохоронці виявили вогнепальну зброю, з якої, ймовірно, стріляли у потерпілих. Наразі її вилучено та направлено на експертизу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Встромили ножа в серце Києва: вандали розгромили сквер на Подолі

Як повідомляє портал "Знай.ua", у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги - медики і копи розводять руками