Під Чернівцями чоловік жорстоко вбив дружину на очах малолітнього сина.

У понеділок, 20 квітня, в місті Заставна Чернівецької області під час сімейної сварки сталося жорстоке вбивство. Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Про жахливу трагедію в поліцію повідомила дитина.

"Хлопчик повідомив, що в будинку на підлозі лежить його мати з ножовим пораненням і потрібна медична допомога. На місці події поліцейські виявили мертвою 41-річну місцеву жительку та її 47-річного чоловіка з ножовими пораненнями", - сказано в повідомленні прес-служби.

Фото з місця події опубліковано на сайті Нацполіціі.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Затриманий чоловік розповів співробітникам поліції, що між ним і дружиною виникла суперечка, під час якої він завдав жінці декілька ударів ножем. Від отриманих травм жінка померла.

Медики госпіталізували чоловіка до реанімаційного відділення. З дитиною зараз працюють психологи.

Поліцейські оглядають місце злочину, опитують свідків і очевидців, проводиться досудове розслідування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) і ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція розслідує обставини вбивства жительки Заставни На місці злочину працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Заставнівського відділення поліції. Правоохоронці з'ясували, що жінку смертельно травмував ножем її чоловік. Під час інциденту зловмисник також отримав тілесні ушкодження і наразі перебуває в лікарні. Коментує: Сергій КУШНІР - начальник Заставнівського відділення поліції ГУНП в Чернівецькій області Подробиці за посиланням 👉https://cutt.ly/XyqFBfM #поліціяБуковини #кримінал #вбивство

Geplaatst door Поліція Чернівецької області op Maandag 20 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом під час буйного застілля п’яний чоловік зарізав товариша

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові п'яний чоловік всадив ножа у стареньку матір

Також Знай.ua писав, у Львові п'яна жінка зарізала пенсіонера.