Нова пошта буде обслуговувати клієнтів за новими правилами у зв'язку з карантином. У штаті компанії з'явилися спеціальні адміністратори, які будуть видавати вже оплачені посилки клієнтам просто на вулиці біля відділення "Нової пошти". Клієнту, який прийшов одержати сплачену посилку, не потрібно заходити у відділення.

Адміністратор сам підійде до нього, ідентифікує клієнта і видасть йому посилку, оплатити яку можна через мобільний додаток "Нової пошти". На сайті кур'єрської служби з'явилося повідомлення, що у них з'явилася посада адміністраторів, які будуть обслуговувати клієнтів на вулиці. Йдеться про тих, хто вже оплатив посилку.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

Один або два адміністратори стоятимуть на вулиці і будуть проводити таке обслуговування. Однак, якщо посилка не оплачена, це можна буде швидко зробити за допомогою програми Нової пошти, не заходячи в приміщення.

Таким чином поштова служба прагне знизити ризик передачі коронавірусу в приміщенні, прискорити роботу з клієнтами і уникнути великих черг під відділеннями. Уже зараз на вулиці працюють майже 500 адміністраторів по всій Україні. Залежно від кількості клієнтів, обслуговування виконують один або два співробітники. Таку посаду введи не у всіх відділеннях, а тільки там, де найвище навантаження.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Посилки на вулиці будуть видаватися за умов, що температура вище +10 градусів і сприятливі погодні умови. "Адміністратор на вулиці сам підійде до них, проведе ідентифікацію і видасть посилку", - сказано в повідомленні.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать — глава МОЗ Степанов пояснив, як зміняться обмеження. Глава МОЗ Максим Степанов підтвердив інформацію про продовження карантину

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни влаштували "вечірку" на порозі "Укрпошти", начхавши на карантин. Пенсія прийшла! На вулиці виникають величезні черги, де про безпечну дистанцію вже не йде мова

Також "Знай.ua" писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, як Україна буде виходити з карантину та кризи