З'явилася інформація, що в тимчасово окупованому РФ Луганську невідомий чоловік запально станцював під будівлею, де розташоване "міністерство державної безпеки" угруповання "ЛНР". Даний інцидент встигли зафіксувати на камеру телефону. Кумедний відеоролик розмістили в соціальних мережах.

Танцівник, скріншот відео соцмережа

Так, невідомий чоловік вирішив повеселитися біля будівлі "міністерства державної безпеки ЛНР". Стоячи обличчям до входу він запально засовували тілом, ніж повеселив користувачів соціальних мереж. Цей сміливий танець встигли зняти на камеру місцеві жителі, які не змогли пройти повз самотнього, але не менш веселого шоу.

Слід зазначити, що причина такої незвичної дії чоловіка все ще невідома. Також і про реакцію "міністерства державної безпеки ЛНР" нічого не повідомляється, як і про подальшу долю невідомого танцівника.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова зняла власний кліп "Адиемус", виконуючи східні танці в незвичній інтерпретації.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова зняла власний кліп "Моя Хризантема" постановки Эдвальда Смирнова, виконуючи танецы з віялами.

Також "Знай.ua" писав, що медики Луцького центру первинної медичної допомоги порадували мережа забавним "антикоронавирусным танцем".