Київський студент Валентин Бур'янов, який 6 квітня переплив притока Дніпра у напрямку до Гідропарку, приїхав до будівлі Міністерства внутрішніх справ верхи на коні.

Свій перформанс він транслював в Facebook, заявляючи, що мав намір "показати середньовіччя, що запанував в правоохоронній системі".

Він також заявив, що хотів поговорити з главою МВС Арсеном Аваковим про порушення своїх конституційних прав, але двері приймальні були закриті і йому довелося залишити своє звернення в спеціальному ящику.

Варто додати, що після затримання 6 квітня на 21-річного Бурьянова склали адмінпротокол, який загрожував йому великим штрафом.

Geplaatst door Valentyn Buryanov op Dinsdag 28 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік, якого не пустили через карантин на спортмайданчик у Гідропарку, вирішив туди потрапити, перепливши річку
Валентин Бур'янов, який хотів потрапити на спортмайданчик на Гідропарку, після того, як його не пустили поліцейські на міст, який туди веде, вирішив переплисти річку. На іншому березі його зустріли правоохоронці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, спортсмени у Гідропарку готові до бунту заради тренувань

Також Знай.ua писав, Кличко послабить карантин в Києві