У середу, 29 квітня, під стінами Кабміну в Києві в знак протесту зібралися українські підприємці. Люди вимагали зняти обмежувальні заходи з малого і мікробізнесу з 1 травня.

"Якщо карантин, то для всіх. Чому ми не працюємо, а Рошен працює, Епіцентр працює, Макдональдс працює. А якщо не для всіх, то давайте відкривати всіх. А не так, що карантин тільки для малого бізнесу, а великий бізнес працює", - зазначають підприємці.

Українці скаржаться, що у них немає коштів для життя, а орендну плату вимагають. Люди просять, щоб їм дозволили працювати, стверджують, що вони чесно заробляють на життя і вже два місяці не мають змоги це робити.

Українці дивуються, чому якщо епідемія, то не закриті всі кафе, магазини і ресторани. Вони не розуміють, кого стосується карантин – тільки малого та мікробізнесу або всіх.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Близько 9.30 поліція спробувала розігнати людей. У підсумку вони звільнили проїжджу частину для руху транспорту. Представники малого і середнього бізнесу обурені, що їм не дають працювати і утримувати сім'ї. Тоді як іншим держава навіть на карантині дає таку можливість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці влаштували бунт біля Кабміну через карантин, людям не дають працювати і утримувати сім'ї.

Як повідомляв Знай. ua, поліція під стінами Кабміну атакувала журналіста.

Також Знай. ua писав, що "ограбленные" карантином підприємці паралізували Київ і влаштували сутички з копами.