Українські споживачі зіткнулися з потенційним шахрайством з боку працівників магазину побутової техніки та електроніки "Ельдорадо". Як стверджують покупці, продавець рекомендував їм телевізор певної моделі, а потім підмінив його екземпляром з дефектом.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації скарг споживачів.

Пара прийшла в магазин, щоб купити телевізор."Після консультації з працівником залу вибір був зроблений. Консультант запропонував молодим людям оплатити покупку і спуститься вниз, щоб не чекати, поки упакують покупку. Так і зробили. Тільки вдома побачили, що запакували битий товар, а гарантійний талон взагалі не заповнили", - йде мова в оригінальному повідомленні.

На знімку, прикріпленому до допису, можна побачити, що екран справді містить очевидні сліди ударів, також пошкоджена матриця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Про наступні дії покупців, які зіштовхнулися з цією проблемою, не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У власника "Ельдорадо" заарештували 95 га сумнівної землі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українець хотів затаритись у розпал карантину і потрапив у просак - краще не робіть цього онлайн.

Також Знай.ua писав, що Українець купив телевізор в Ельдорадо і пошкодував про це, реакція персоналу дивує.