У мережі порадили українцям, в який період краще купувати собі ті, чи інші консерви, аби ласувати лише найсвіжішою рибою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це повідомили в Telegram-каналі "Кошмар покупця".
"Виробництва, що випускають рибні консерви, працюють цілий рік, а ось ловля деяких промислових риб відбувається тільки в певний період року, Як результат - у виробництво йде як заморожена риба, так і свіжа. Відповідно, консерви зі свіжої риби корисніше, і нерідко смачніші", - йдеться в повідомленні.
Відтак, як відзначається, найсмачніша риба горбуша консервується на Далекому Сході з липня по вересень, тому що в цей час йде її лов. Щодо консервованого тихоокеанського оселедець, то його краще купувати в жовтні-грудні. Салаку ловлять з лютого по квітень і з вересня по жовтень, відповідно і консерви з неї, вироблені в цей час - найкращі.
Також відзначаєтеся, що смак консерви може відрізняти і з тою рибою, яку ловлять цілий рік, адже в неї протягом року змінюється раціон, що позначається на складі м'язової тканини.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакет соку.
Також портал "Знай.uа" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".