У четвер, 7 травня, окупаційні російські війська вкотре порушили мирні домовленості та обстріляли позицій українських захисників поблизу населеного пункту Новоселівка Друга.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Внаслідок ворожого вогню з автоматичного станкового гранатомету один український захисник отримав осколкове поранення. Воїна було доставлено до медичного закладу та оперативно надано кваліфіковану допомогу. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний", — повідомили у штабі.

Українські захисники використали наявні вогневі засоби та дали путінським найманцям гідну відповідь, поквитавшись за пораненого товариша

Втрати противника уточнюються, додали в штабі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, путінські найманці на Донбасі поплатилися за обстріли – бійці ЗСУ ліквідували бойовиків

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти запустили некеровані ракети на Донбасі, ВСУ відреагували блискавично.

Також Знай.ua писав, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі — наркотики, пограбування і незаконна зброя.

Представники Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил розкрили злочини серед цивільного населення: 3 умисні вбивства, пограбування, 8 крадіжок, 4 шахрайства, 1 факт незаконного обігу зброї та 9 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин.