З'явилася інформація, що в Україні готелі та санаторії для відпочиваючих і туристів будуть відзначати спеціальними знаки в період пандемії коронавірусу. Знак "Чисте та безпечне" зобов'язаний вказувати, що в закладах немає ніякої загрози та вони відповідають усім санітарним вимогам. Список місць відпочинку буде розміщений на сайті Міністерства культури і сайтах туристичних операторів. Про це повідомляє Travel Press Club на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Спеціальний знак для готелів, санаторіїв, садиб сільського туризму - "Чисте та безпечне" пропонує запровадити Комітет з туризму Торгово-промислової палати України за підтримки громадських організацій - Visit Ukraine, Асоціації Індустрії гостинності та об'єднання Спільноти гостинності", - йдеться в повідомленні.

Також слід зазначити, що знак "Чисте та безпечне" може безкоштовно видаватися тим, хто згоден дотримуватися методичні рекомендації або правила гігієни, які будуть затверджені Державним агентством розвитку туризму України та Міністерством охорони здоров'я.

До того ж, такий знак може зміцнити довіру туристів і відпочиваючих до закладу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чисте і безпечне, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український туризм може відновитися раніше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна планує відновити авіасполучення з Єгиптом, Туреччиною, а також Грузією вже цього літа.

Також "Знай.ua" писав, що після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила.