Вся історія Києва пов'язана з каштанами. Плід цього дерева – символ столиці. Здавна люди приїздили до Києва, аби подивитися на цвітіння цих прекрасних дерев. Однак часи змінюються, і мабуть, хтось вирішив, що Києву потрібен новий символ. Рослини, які висадили на головній вулиці України, дуже здивували киян.
Тепер на Хрещатику будуть рости не каштани або якісь інші дерева, а… Туї! Саме туї тепер прикрашають головну вулицю столиці та всієї України.

Відповідні фото на своїй сторінці в Facebook опублікував блогер Ілля Сагайдак. “ПАбагатому, звичайно) На Хрещатику висадили туї...тепер я бачив всі” – саме так підписав Сагайдак ці фотографії.

ПАбагатому, конечно) На Крещатике высадили туи...теперь я видел всё

Geplaatst door Ілля Сагайдак op Vrijdag 22 mei 2020

І справді, з чим у нас асоціюються туї? Як правило, їх висаджують на ділянках багатих людей або в котеджних містечках. І дійсно, туя – далеко не найдешевше рослина. Виникає питання, невже столиці більше нікуди витратити гроші, крім як купувати ці рослини для головної вулиці?

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові нелюдів спіймали на знущання над старим без ноги - били і мучили голкою.

Як повідомляв Знай.uа, у Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном.

Знай.uа писав, п'яний одесит влетів в заправку і "похмелився" водою з калюжі.