З моменту набуття чинності безвізового режиму в Україніминуло три роки. За цей час українці встигли оформити понад 11,5 мільйона біометричних паспортів. Про це повідомила Державна міграційна служба України (ДМС)

“Протягом трьох років безвиза українці оформили понад 11,5 мільйона біометричних паспортів для виїзду за кордон”, — йдеться у повідомленні ГМС.

Біометричний паспорт: оформлення, вартість, документи, Segodnya.ua
Біометричний паспорт: оформлення, вартість, документи, Segodnya.ua

За даними відомства, в цілому, з часу введення в Україні біометричних закордонних паспортів (це був січень 2015), українці отримали вже понад 15 мільйонів таких документів.

Коли в Україні ввели карантин, то закономірно, що попит на отримання таких документів істотно знизився. Як повідомили у Державній Міграційній службі, “у цей період надання даної адміністративної послуги здійснювалося тільки у виняткових випадках.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак з тих пір, як карантин послабили, кількість бажаючих оформити закордонний паспорт знову зросла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Польща заманює українських заробітчан, наплювавши на карантин - без обсервації і тестування.

Як повідомляв портал Знай.ua, Польща знову пустить до себе заробітчан з України, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, що Українські заробітчани вирвалися в Польщу, але там їх чекали неприємності.