Мешканка Харкова Тетяна Камєнєва знайшла реальний спосіб допомогти людям з інвалідністю. Вона відкрила кафе під назвою “Сніг на голову”, і запропонувала особливим людям роботу. Зрозуміло, що люди з рисами здоров'я з радістю вхопилися за цю соломинку. Проте інші люди, з негативними особливостями характеру, намагаються закрити це вікно в нормальне життя.

Upd. В нашей изначальной стратегии коммуникации главным было рассказывать, знакомить и развеивать страхи. Мы понимали,...

Geplaatst door Tanya Kameneva op Donderdag 4 juni 2020


Кафе Тетяни знаходиться на першому поверсі багатоповерхового будинку. І коли люди побачили осіб з інвалідністю, почалася справжня травля. “Нам це не подобається, у вас працюють дивні люди, і ньому це не подобається. Вони неадекватні” – саме такі слова вислуховувала Каменєва від мешканців. Спочатку мешканці колективно виступили проти літнього майданчика, а потім і проти пандуса “Хто знає, які гормони у них в голові, ще накинуться на нас”, говорили мешканці будинку.

Каменєва називає те, що відбувається прямим порушенням прав людини. “Це просто п...ц”, не приховує свого обурення Тетяна.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українцям знову загрожує посилення карантину – влада готує нові інструкції.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Моз готовий скасувати обов'язкову самоізоляцію – комусь з туристів пощастить більше за інших.

Також портал "Знай.иа" писав, що пляжі Кирилівки заполонили туристи, карантин моря не перешкода – купальники проти масок.