Навіть для найбільш впевнених та сміливих представників сильної статі рано чи пізно настає у житті момент, коли від хвилювання тремтять руки, а на очі навертаються сльози. Адже коли мова йде про освідчення коханій жінці, то це не просто чергове свято для закоханих, а вирішальна подія, що назавжди змінить життя обох. Хочеться, аби все було ідеально до найменших дрібниць. Романтична вечеря, свічки, троянди та каблучка на заручини з діамантом – це безумовно перевірена класика, але якщо ви бажаєте дійсно здивувати свою другу половинку, варто розглянути менш банальні сценарії.

Столична Ювелірна Фабрика
Столична Ювелірна Фабрика

Вподобання дівчини – найголовніше

Ви як ніхто інший знаєте, що подобається вашій обраниці. Можна здійснити її мрію або скористатися моментом, коли вона буде по-справжньому щаслива й радісна. Можливо ви давно мріяли спробувати щось нове разом або вже маєте спільне хобі. Наприклад, закохані Крістофер та Лорен з Гонолулу завжди любили океан та разом займались серфінгом. Спільне захоплення звело пару, і одного разу прямо на дошці юнак став на одне коліно та дістав каблучку. Здивована Лорен звісно ж погодилася, проте каблучка загубилась у хвилях. Добре, що завбачливий хлопець взяв у воду не справжню прикрасу, справжня коштовна каблучка з жовтого золота вже чекала наречену на березі.

Столична Ювелірна Фабрика
Столична Ювелірна Фабрика

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Романтичні вчинки та каблучки з білого золота

Не забувайте, що дівчата – дуже емоційні, романтичні та чутливі, і про своє весілля та момент освідчення мріють ще з дитинства. Не обов’язково прикладати занадто багато зусиль, аби здивувати кохану. Варто лише проявити турботу та прислухатись до вподобань дівчини. Уважний Едвард Грант вирішив розчулити свою майбутню наречену Алекс та скористатися її захопленням мопсами. Цілих 16 цуценят, прикрашених повітряними кульками у формі сердечок, оточили закоханих, коли ті прогулювались парком. І доки здивована й радісна Алекс ще не встигла отямитись, її хлопець став на одне коліно та освідчився їй.

Столична Ювелірна Фабрика
Столична Ювелірна Фабрика

Ще один неймовірно романтичний художник на ім’я Родні створив для своєї дівчини зворушливу книжку-мультфільм, котра закінчувалась пропозицією руки та серця, а на останній сторінці була закріплена каблучка з білого золота.

Столична Ювелірна Фабрика
Столична Ювелірна Фабрика

Ідеальна каблучка – ідеальне освідчення

А ось наполегливий шотландець Джон Грінвуд вирішив підкріпити серйозність своїх намірів та вирушив далеко в гори, аби власними руками добути золото для виготовлення обручки. Він витратив півтора року та довів своїй коханій, що терпіння та завзятості йому вистачить на довгі роки щасливого шлюбу.

Столична Ювелірна Фабрика
Столична Ювелірна Фабрика

Якщо ви не готові провести кілька років на золотій копальні, озброївшись ковшем, «Столична Ювелірна Фабрика» з великим задоволенням прийде вам на допомогу. Серед широкого асортименту нашого магазину ви знайдете різноманітні моделі у різних дизайнах:

  • Класична каблучка з білого золота з одним діамантом підійде для шанувальників класичних прикрас.
  • Каблучка на заручини з жовтого золота, прикрашена прозорим фіанітом – чудовий вибір для яскравих та стильних дівчат.
  • Золота каблучка 585-ої проби доповнить кожен образ жінки як до, так і після весілля.

Ідеальна золота каблучка, виготовлена талановитими майстрами «Столичної Ювелірної Фабрики™», – запорука незрівнянного освідчення. Дивовижна прикраса розповість дівчині про ваші щирі почуття краще за всі слова найромантичніших поетів. Гнучка система оплати нашої компанії дозволить кожному придбати вишукану каблучку, не турбуючись про її вартість. Скористайтесь послугою безвідсоткової розстрочки або комбінуйте будь-які способи оплати.