У Львові п'яний водій побив та покусав правоохоронців, які затримали його, коли той розсікав по вулицях міста. Наразі чоловіку загрожує 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Як відзначається, інцидент мав місце близько 6-ї години ранку на вулиці Караджича, що у Львові.

"Патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. В салоні, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і одна закоркована. Йому запропонували пройти перевірку, однак чоловік відмовився і почав поводитися агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його", - йдеться в повідомленні.

Фото з салону авто

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В результаті 33-річний львів'янин під час затримання чинив опір і вкусив поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя.

У Львові п'яний водій покусав поліцейського / фото: facebook.com/lvivpolice

Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст.2 ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом копи зґвалтували дівчину-свідка

Як повідомляв портал Знай.ua, "перевертня" в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої, віддали під суд

Також Знай.ua писав, поліцейські знущалися над дітьми в українському притулку