21 червня о 10:00 у житловому дев'ятиповерховому будинку на Позняках стався вибух газоповітряної суміші, який зруйнував декілька квартир на різних поверхах. За офіційними даними померло двоє людей, трьох вдалося врятувати з-під завалів.

На місці подій окрім рятувальників і служб швидкої допомоги дуже швидко зібралась велика кількість перехожих, які зробили багато фотографій і відео. Відчайдушні люди навіть потрапили всередину будинку.

Вибух, фото ДСНС
Вибух, фото ДСНС

Так, на відео чітко видно що вибух газу зробив із ще ранком привітною квартирою, яка була домом для якоїсь родини. Повністю зруйновано стіну, підлогу, стелю. Перекриття розламані. Дикою пусткою зяяють дверні пройоми. Видовище зруйнованого житла надзвичайно депресивне, залишає відчуття розгублення. Людина, яка зафіксувала ці кадри, не стримувала емоції і легко сварилась.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На жаль, діра, яка утворилась внаслідок вибуху, несе загрозу цілісності усього будинку, тому рятувальники допомагали людям покинути свої квартири. Оскільки вибух зруйнував сходові майданчики - жильці потребували допомоги в евакуації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вибух багатоповерхівки у Києві – з-під завалів дістали другу жертву трагедії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Копи назвали дві версії вибуху багатоповерхівки в Києві, мешканці запевняють - "Пахло газом ще у вівторок".

Також Знай.ua писав, що Вибух на підстанції залишив без світла пів Києва - коли полагодять.