Українські поліцейські закупили в інтернет-магазині наркотики під виглядом таблеток для схуднення. Таку операцію правоохоронці провели для того, щоб викрити "умільців" нарко-бізнесу.

У Києві поліція викрила незаконний бізнес двох осіб, які через інтернет-мережу розповсюджували наркотичні речовини. Чоловік займався пошуком психотропів для продажу, а його помічниця виконувала роль менеджера. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що зловмисники створили інтернет-сайти для продажу "таблеток для схуднення", під виглядом яких реалізовували наркотики по всій Україні - у складі "таблеток" містилась психотропна речовина сибутрамін.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Чоловік займався пошуком психотропних речовин для продажу, а його помічниця виконувала роль менеджера. "Наркодільцями" виявилися 42-річний уродженець Дніпропетровщині та 41-річна уродженка Донеччини, жоден з них не мав раніше проблем із законом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми провели оперативні закупки та встановили, що зловмисники розповсюджують пігулки, у складі яких є психотропна речовина сибутрамін. У місті Дніпрі під час санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників ми виявили та вилучили комп’ютери, телефони, чорнові записи, банківські картки, яке направили на проведення відповідних експертиз", - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначаэться, що "наркодільцям" вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Голосіївський районний суд обрав їм запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запоріжанка "нафаршировала" шоколадку наркотиками, але смаколик не оцінили копи

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві молода пара вирощувала наркоту вдома під лампою

Також Знай.ua писав, у Києві правоохоронці накрили канал збуту наркотиків.