Сьогодні в Рівненській області відбулися зіткнення між патріотами і «титушками» нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи.

Як повідомив Діалог, 23 червня в Березне під Рівного активісти «Національного корпусу» пікетував приймальню нардепа від «Слуги народу» Сергія Литвиненка, який закликав прийняти законопроект про особливий статус Донбасу, щоб «надати динаміку» переговорів в мінському та нормандському форматах.

На місце прибув нардеп Ілля Ківа в оточенні молодих людей міцної статури. Активісти закидали їх яйцями. «Дуже швидко мітинг переріс у сутички з поліцією. Правоохоронці досить жорстко почали затримувати протестувальників. Було чути стрілянину та вибухи петард», — пише Діалог.

Присутні у адміністратора активісти «Нацкорпуса» заявили, що виступають проти реваншу проросійських сил, які «вирішили залучити силовий блок, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні».

Як повідомлялося раніше, 15 червня в Києві проходило два паралельні мітинги прихильників і противників проросійського блогера Анатолія Шарія. Через два дні на станції метро «Театральна» сталася бійка з участю чоловіків, одягнених в одяг з символікою блогера. 23 червня в Житомирі голову міського осередку партії Шарія побили, після того як він бризнув сльозогінним газом в обличчя ветерану АТО.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще