МАУ повертається до активної роботи після паузи на час пандемії. Оголошення про поновлення рейсів, зміни маршрутів - частина нової реальності, до якої були готові усі навколо. Несподіваною виявилась новина про обмеження, які оголосила Туреччина для усіх туристів.

Про це повідомляє пресслужба МАУ.

Так, за словами представників компанії: “Відповідно до вимог державних органів Турецької Республіки, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, для прискорення посадки/висадки пасажирів і запобігання їх скупчення, на рейсах МАУ, які виконуються в/з Туреччини до перевезення в якості ручної поклажі в салоні літака дозволена тільки невелика жіноча/чоловіча сумка, ноутбук/планшет, сумка з речами для немовляти”.

Авіалінії МАУ\Фото з відкритих джерел
Авіалінії МАУ\Фото з відкритих джерел

Іншими словами, українці будуть змушені обмежувати себе під час пакування речей у поїздку до Туреччини. Більше того, мова не йде про введення додаткових штрафів за перевищення дозволеної ваги, а про недопустимість її як такої. Поклажа мусить бути розміром 40х30х10 см і мати лише 5 кг ваги.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З іншого боку, таке рішення має дозволити збільшити швидкість перевірки пасажирів у аеропортах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МАУ запускає "золоті" рейси у Франківськ - скільки буде коштувати квиток після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Польщі підрахували карантинних заробітчан.

Також "Знай.uа" писав, що експрес до аеропорту "Бориспіль" знову почне роботу.