У Херсоні 10-річна дівчинка вилізла на карниз балкона, а мати тримала її за руки до приїзду рятувальників.

Про інцидент, який стався в Херсоні 24 червня повідомило місцеве видання khersonmasternews.

Того дня на лінію 102 надійшло відразу кілька повідомлень про те, що в центрі Херсона на карнизі балкону третього поверху стоїть дівчинка. За викликом одразу виїхали співробітники ГСЧС і мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП.

На місці події поліцейські побачили, як на балконі мати тримала дівчинку за руки, щоб не дати їй впасти. За лічені хвилини рятувальники добралися до балкону третього поверху, зняли дитину і передали матері. З дівчинкою було все добре, ніяких пошкоджень на тілі не виявлено.

295 Стр.Див работает ДСНС Спускают женщину, подробности не известны 🤷🏼‍♂️ #информатор_херсон #херсон #дснс #дснс_херсон

Geplaatst door Информатор Херсон op Woensdag 24 juni 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поспілкувавшись з матір'ю працівники поліції з'ясували, що дівчинці 10 років і вона є дитиною з особливими потребами. Того дня дівчинка вийшла на балкон погуляти, а мати займалася домашніми справами.

Те, як івчинка вилізла на карниз побачили мешканці будинку, вони почали кричати і дзвонити в екстрені служби. Мати не могла умовити доньку повернутися в кімнату, тому тримала дівчинку за руки, поки її не зняли рятувальники.

Поліцейські заспокоїли матір і дитину, подарували дівчинці м'яку іграшку. Через хворобу дівчинка не змогла пояснити причину свого вчинку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині підліток випав з 9-го поверху і розбився на смерть

Як повідомляв портал Знай.ua, 3-річна дівчинка випала з балкона, поки мати шукала щастя в пляшці

Також Знай.ua писав, під Дніпром 6-річний малюк розбився на смерть, випавши з вікна