У Києві на житловому масиві Позняки на вулиці Соломії Крушельницької сталася пожежа. Інцидент було зафіксовано неподалік будинку, де тижнем раніше прогримів вибух у багатоповерхівці. Наразі пожежу ліквідовано, жертв і постраждалих немає.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у місті Києві на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пожежні, фото Facebook
Пожежні, фото Facebook

"28 червня о 16:12 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Соломії Крушельницької, 3А, що у Дарницькому районі столиці.

На місце події було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю на місце події було встановлено, що пожежа виникла на балконі на 12-му поверсі 16-поверхового житлового будинку, з розповсюдженням полум’я на вищий поверх. Через утеплювач, яким була облаштована зовнішня стіна балконів, горіння супроводжувалося сильним задимленням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

О 16:54 пожежу було локалізовано, а о 17:01 ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено внутрішнє та зовнішнє оздоблення декількох квартир.

На місці події було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується", - йде мова у повідомленні.

Столичні рятувальники ліквідували пожежу на балконі 28 червня о 16:12 до оперативно-координаційного центру Головного...

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у м.Києві op Zondag 28 juni 2020

У мережі також з'явилися відео з місця подій. На них можна побачити полум'я і характерний чорний дим.

Серьезный пожар вспыхнул на балконе многоэтажки, что на Крушельницкой, 3А (Позняки). Пламя перебросились уже на этаж выше. Пожарные ещё в пути. Надеемся, никто не пострадает.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 28 juni 2020

Наразі жителям будинку вже дозволили повернутися до своїх домівок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Очевидці вибуху на київських Позняках розкрили моторошні подробиці, волосся дибки - "Є хто живий? У відповідь - мертва тиша"

Як повідомляє портал Знай.uа На київських Позняках з-під завалів витягли тіло чоловіка - п'ята жертва, Україна в жалобі