У Лисичанську до Дня молоді був організований масовий захід, на якому було відзначено недотримання норм карантину.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", на якому було викладено відео з місця подій.

"За морозиво можна і Covid-19 підхопити

Вище професійне училище вирішило провести рекламну акцію до Дня молоді і влаштувало масовий захід, порушуючи карантин.

Організатори запропонували гостям взяти участь у веселих конкурсах (авжеж, не дотримуючись дистанції), а також пригостили всіх морозивом і напоями в стаканчиках. Про маски і дезінфектори ніхто не подбав. Поліція спостерігає за всім, що відбувається з боку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як би це свято не обернувся сумними наслідками для городян", - йде мова в описі до відео.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Організатором заходу стало Вище професійне училище №94 за підтримки представників місцевого бізнесу. На записі можна побачити, що люди ходять без засобів захисту та не дотримуються соціальної дистанції.

За останню добу на підконтрольній Україні території Луганської області було виявлено 4 нові випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, у тому числі й у Лисичанському районі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року через шастання українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал Знай.ua, Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Знай.ua писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло