Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 47,5 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay
Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 4 липня, в країні кількість заражених перевалила за 47 тисяч. Зафіксовано 15 нових летальних випадків та ще 597 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 900 нових інфікованих.

"04 липня (станом на 9:00) в Україні 47 677 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1227 летальних, 21 155 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 914 нових випадків. Загалом проведено 705 836 тестувань методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 93,5 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 04 липня 2020 року до Центру надійшло 1288 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 93 709 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові хворим на COVID-19 лікарям відмовляються робити ПЛР-тести.

Як повідомляв портал "Знай.іа", метро є одним із основних способів розповсюдження covid-19.

Також "Знай.іа" писав, що Олена Зеленська остаточно одужала після зараження covid-19.