У Мелітополі в одному з популярних супермаркетів АТБ покупець спокусився та привласнив 2 баночки лососевої ікри за 184 гривні, а також 2 пляшки шампанського за 285 гривень. Даний інцидент стався в минулому році 25 вересня. Про це повідомляється на сайті Мелітополя.

Супермаркет АТБ, фото YouTube
Супермаркет АТБ, фото YouTube

Так, вже на виходь з супермаркету відвідувача з неоплаченими делікатесами в кишені куртки зупинили охоронці супермаркету, викликавши правоохоронні органи на місце події.

Потім з'ясувалося, що жителя Мелітополя вже раніше судили 2 рази за крадіжку.

І ось, зовсім нещодавно, районний суд Мелітополя виніс вердикт по справі згідно статті 185 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У свою чергу, підсудний своєї провини не заперечував і висловив каяття, пообіцявши влаштуватися на офіційну роботу найближчим часом, а також заявив про вагітність своєї обраниці.

В результаті, суд зглянувся над чоловіком і засудив його до 2 років позбавлення волі умовно.

АТБ, скріншот з відео
АТБ, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянам впарюють липовий антисептик на входах у ТРЦ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в супермаркеті Дніпра харкают на продукти на очах у покупців.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік купив у кіоску рол з м'ясом, сиром і опаришами.