У Броварах 22 липня відбулося засідання Духовної ради, до якої входять представники релігійних громад міста.

На зустріч були запрошені керівники та спеціалісти управління освіти і науки, відділу сім’ї та молоді та відділу культури. Засідання провів голова громадського об’єднання “Духовність” отець Іван Бобик.

Проведення Молитовних зустрічей вирішено відтермінувати на кінець літа та розпочати підготовку до онлайн-конференції “Виховання дитини на основі духовних цінностей”, яку заплановано провести у вересні.

Обговорювали питання викладання курсу з Християнської етики в закладах освіти міста. Очільниця управління освіти і науки Оксана Мельник розповіла про роботу, проведену в закладах загальної середньої освіти з вчителями та батьками.

За попередніми результатами опитування на пропозицію ГО “Духовність” відгукнулись усі заклади.

Вже з вересня у деяких класах початкової ланки буде введено викладання курсу “Християнська етика в українській культурі” за рахунок годин варіативної складової навчального процесу або гурткової роботи.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Викладатися Християнська етика може лише в тих класах, де більшість батьків письмово дадуть письмову згоду.

Звісно, ще треба доопрацювати питання забезпечення підручниками та налагодження співпраці з представниками “Духовності” задля фахових консультацій з питань викладання предмету.

Працівники управління освіти також обговорювалось розміщення соціальної реклами в місті.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Українським школярам дозволили навчатися вдома: математика з мамою і оцінювання 4 рази на рік

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких чернівчан пустять в садки, батьки п'ють шампанське

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких киян пустили в дитячі санаторії

https://www.youtube.com/watch?v=HCCep3zlUAw