Компанія поставляє електроенергію і енергоефективні рішення для 3,5 млн сімей в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях.

"Для YASNO важливо не тільки надавати якісний сервіс з постачання електроенергії, а й допомагати клієнтам бути енергоефективними. Важлива умова для цього – використання економічних побутових приладів. Тому ми пропонуємо клієнтам безпечну та ефективну кліматичну техніку, з якою можна оптимізувати енергоспоживання в будинку, зберігаючи електроенергію і засоби ", - сказав директор YASNO в Києві Віктор Мельников.

При оформленні замовлення на техніку постачальник YASNO дає гарантію від виробника і пропонує додаткові опції: покупка в розстрочку або кредит, адресна доставка або безкоштовна доставка на поштове відділення.

Нагадаємо, що вже більше 38 тисяч українських сімей користуються енергоефективними наборами від YASNO, які допомагають економити до 50% витрат на електроенергію. В набори входять двозонний лічильник з послугою установки "під ключ", набір LED-ламп і розумна розетка з таймером, яка дозволяє запрограмувати автоматичне включення електроприладів або включати їх по Wi-Fi.