Курс іноземних валют за даними Національного банку України в понеділок, 3 серпня 2020 року - гривня суттєво зміцнила свої позиції, її показник – 27,69 за долар і 32,54 за євро. У порівнянні з показниками у п'ятницю, 31 липня, нацвалюта дещо укріпила позиції щодо долара і просіла щодо євро.

Відповідну інформація оприлюднили на сайті НБУ. Новий курс долара українцям озвучать після відкриття торгів на міжбанку, а зазвичай розпочинаються вони о 10 ранку.

Офіційний курс валют на 3 серпня 2020 року:

100 доларів США - 27,67 за долар
100 євро - 32,78 за євро

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

За словами експертів, у 99% випадків, коли населення намагається якось заробити на купівлі або продажу валюти, то завжди програє.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Єдиний, хто на цьому щось заробляє - це банки, які знають, коли продавати, коли купувати. Класична ситуація, коли хтось біжить в обмінник, на останні гроші купує валюту за 28-29, а вже на наступному тижні приходить і здає по 26,65 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за оцінками провідних світових банків у 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.uа, по мільйону за кожного: США пропонують величезні гроші за інформацію про двох українських хакерів.

Також портал Знай.ua писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.