Фігуру видно з космосу: довжина 202 метри і ширина 57 метрів. Вперше в Україні експерти Національного Реєстру Рекордів України, зафіксували найбільшу фігуру на пшеничному полі, і це – пляшка HLIBNY DAR довжиною 202 метри та шириною 57 метрів.

Дивіться як створювали рекорд за посиланням:

Комбайнери встановили новий Національний рекорд, фото: Баядера
Комбайнери встановили новий Національний рекорд, фото: Баядера

Одним з ключових напрямів реалізації українського зерна є виробництво натуральної зернової горілки. Щоб підтримати імідж української зернової горілки, комбайнери разом з представниками Національної Горілчаної Компанії вирішили створити об’єкт у формі величезної пляшки HLIBNY DAR – найпопулярнішої української горілки. Самец ей бренд входить у топ-5 кращих у світі і виготовляється з кращого в світі зерна.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

5 комбайнів одночасно шляхом покосу створили величезну фігуру та встановили новий Національний рекорд України! Комбайнери присвятили арт-акцію закінченню сезону збирання врожаю та створенню кращої зернової горілки!

Експерти представництва Книги Рекордів Гіннеса в Україні зафіксували величезний арт-об’єкт та вручили сертифікат комбайнерам та представникам українського горілчаного бренду HLIBNY DAR.