Державна екологічна інспекція в смартфоні!

Відтепер всю історію перевірок будь-якого підприємства в Україні Держекоінспекцією можна дізнатися у зручному соціальному сервісі SaveEcoBot!

Цей сервіс складається з чат-ботів, які доступні у Telegram, Viber та Facebook Messenger, а також із сайту. У співпраці з командою активістів Save Dnipro тепер на SaveEcoBot можна подивитися актуальну інформацію щодо перевірок, які здійснює ДЕІ на підприємствах, зокрема про:

- предмет і дати перевірки;

- контролюючий орган;

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- об’єкти та підрозділи підприємства;

- результати перевірки;

- виявлені порушення та санкції за них.

Також вся інформація класифікується за типом перевірок (екологічні, енергетичні чи санітарні) та їх статусом (заплановані, проведені, не проведені, недопуск).

Система працює на базі реєстрів ДЕІ, які за моїм дорученням були наповнені необхідною інформацією. Тобто, вся інформація про перевірки інспекції відтепер акумульована в одному місці.

Дякую, Save Dnipro за співпрацю на шляху до діджиталізації та прозорого екологічного контролю!

Користуючись нагодою, прорекламую також інші функції SaveEcoBot. Тут також можна дізнатися про якість повітря зі станцій моніторингу у різних містах, знайти інформацію з реєстру оцінки впливу на довкілля за обраною областю чи підприємством, ознайомитись із дозвільними документами на забруднення та прочитати інформацію про екологічний податок.

Зручно, наочно та швидко, рекомендую!