Спільнота" Уляна Супрун " в Facebook опублікувала нові рекомендації з приводу носіння медичних масок. Маски-обов'язковий елемент індивідуального захисту під час пандемії. Однак цей захист неефективний, якщо не дотримуватися рекомендацій CDC. І за цим необхідно стежити, щоб забезпечити собі максимальний захист від коронавірусу.

Щодо вірусу SARS-CoV-2 і хвороби COVID-19 щодня з’являється безліч нових наукових даних. Тому це нормально, що...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 12 augustus 2020

Нова рекомендація стосується носіння респіраторів. Зокрема, CDC не рекомендує носити Засоби індивідуального захисту з отворами для видихання повітря. Через ці отвори при чханні або кашлі може виділятися вірус. Таким чином, інфікована людина може масово заражати здорових людей. Тому з такими засобами індивідуального захисту потрібно бути вкрай обережними.

Супрун, фото: youtube
Супрун, фото: youtube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Важливо знати, що маски перешкоджають поширенню крапель з носа і рота. Маска-це, перш за все, захист людей навколо. Безпосередньо носія маски вона від інфікування практично не захищає. Крім того, носіння маски недостатньо, щоб повноцінно захиститися від вірусної інфекції. Вона допомагає тільки з додатковими засобами-ретельним миттям рук, використанням антисептика, дотриманням гігієни кашлю, відмови від звички торкатися до слизових оболонок обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Динамо Київ очолив найнедінамівський тренер у світі

Як повідомляв портал Знай.uа, Блохін різко висловився про призначення Луческу в " Динамо"

Також Знай.uа писав Мірча Луческу встиг наговорити гидот про Динамо