Завдяки зусиллям рятувальників та волонтерів у селищі на Одещині вдалося врятувати групу людей з катакомб.

Про це повідомляє ДСНС України на своїй сторінці у Facebook.

У середу, 12 серпня, близько 19:30 вечора черговий служби "102" повідомив, що 2 людини знаходяться у невідомому колодязі за адресою: Біляївський район, с. Холодна Балка, вул. Прилиманська.

Рятувальники негайно прибули на місце і встановили, що напередодні, 11 серпня, у катакомби зі сторони вул. Прилиманської у с. Холодна Балка зайшла група з чотирьох осіб, що мають вади слуху та зору.

12 серпня, приблизно о 17 годині, двоє з людей вийшли з катакомб з іншого боку, ще двоє громадян 1994 та 1999 років народження залишились, бо заблукали.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: Facebook

Рятувальники ДСНС спільно зі спелеологом та громадською організацією "ПОШУК" Української спелеологічної асоціації спустились у катакомби та вирушили на допомогу зниклим.

Фото: Facebook

Пошуки тривали кілька годин; за десять хвилин до другої години ночі 13 серпня пошуки були припинені: зниклих було знайдено та виведено назовні. Стан їхнього здоров'я оцінюють як задовільний.

Нагадаємо, що мужні копи врятували пенсіонерку від вірної загибелі: трапився інсульт, довелося лізти через вікно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Буковині малюк провалився в кам'яну пастку - плакав і чекав допомоги.

Також "Знай.ua" писав, що копи та рятувальники дали друге життя покинутим напризволяще тваринам: ви навряд чи бачили щось миліше.