На думку організаторів рейтингу, сьогодні позиція HR-директора стає ключовим елементом в корпоративній структурі, а їх роль в питаннях порятунку компаній під час кризи виходить на перший план. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Рейтинг кращих HR-директорів формувався з трьох оцінок: 20% голосування читачів на сайті Delo.ua, 60% експертного журі, 20% редколегії. У лонг-лист рейтингу увійшли понад 150 учасників.

Експерти оцінювали кандидатів за чотирма критеріями: корпоративна культура( якість внутрішніх комунікацій), корпоративна освіта (якість корпоративних освітніх програм навчання та розвитку персоналу), КСВ (якість соціальних програм HR, корисність для суспільства) та інноваційність (інноваційні рішення у сфері управління персоналом).

"Дуже приємно, що читачі і редколегія видання Delo.ua, а також зовнішні експерти високо оцінили роботу всієї нашої НR-команди, головна мета якої-забезпечити умови для максимального розвитку, самореалізації та професійного зростання кожного співробітника ДТЕК. У компанії вибудувана єдина система навчання і розвитку співробітників — від топ-менеджерів до робітників. Такий підхід дозволяє нам закривати більше 80% вакансій управлінців внутрішніми кандидатами", - сказав О.Кучеренко.

За його словами, крім навчання і розвитку своїх співробітників, компанія також активно ділитися своїм досвідом і експертизою із зовнішнім світом через інноваційну освітню платформу Academy DTEK, яка розробила безліч навчальних продуктів і програм як для державного, так і для приватного сектора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До рейтингу 30-ти кращих також увійшли HR-директори компаній Mcdonald's Україна, Київстар, Vodafone Україна, Coca-Cola Ukraine, ОККО, WOG, Фармак, Luxoft, GlobalLogic, SoftServe та інші.