Керівники Приватбанку нещодавно повідомили власників пластикових карт про оновлений алгоритм зняття готівки в касах магазинів і автомобільних заправок. "Готівка на касі" виявилася досить простою функцією, чого не очікували клієнти банку. Ця послуга стала доступною для всієї клієнтів ПриватБанку з 1 серпня 2020 р.вона дозволяє при бажанні знімати готівкові кошти в пунктах продажів з активними POS-терміналами.

Читайте Знай в Google News!

Щоб це зробити, необхідно інформувати касира про бажання зняти готівкові кошти з картки, максимальна сума 1 транзакції — 500 гривень. Якщо пристрій буде зависати або якщо знайдуться неполадки в системі, необхідно зателефонувати на гарячу лінію Приватбанку. І в самому кінці забрати готівкові кошти.

Термінал, скріншот: Youtube
Термінал, скріншот: Youtube

Це оновлення позитивно впливає на розвиток фінансової сторони компанії і дозволяє їй лідирувати на ринку фінансових послуг в Україні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерти виявили черговий недолік флагманського Samsung Galaxy Note 20. Компанія вирішила заощадити на швидкій зарядці, і це при тому, що з кожним роком зростає популярність швидкої зарядки, і з кожним годос потужність і швидкість збільшується.

Як повідомляв "Знай.ua", " ПриватБанк" загнав українців у пастку з "прострочень", відсотки космічні: "задоволені втратою?"Виявилося, що системою банку, за можливостями кредиту у своїх клієнтів, було обнулено ліміт. Клієнтка банку навіть не могла і припустити такий розклад подій, а також не має можливості відразу погасити заявлену суму.

Знай.ua писав, що справа тягнулася чотири роки: Ощадбанк виграв суд у Ощадбанку Росії.