Державна екологічна інспекція хоче створити для інспекторів електронний кабінет на базі Blockchain, де будуть зберігатися дані щодо перевірок.

Про це повідомляє голова відомства Андрій Мальований у Facebook.

Сьогодні підбили підсумки першого півріччя та окреслили подальшу трансформацію відомства на розширеній апаратній нараді...

Geplaatst door Андрій Мальований op Vrijdag 14 augustus 2020

"Інспектори повинні мати доступ через смартфони або планшети до автоматизованої системи контролю, де будуть зберігатися всі дані про підприємство, перевірки, приписи. Результати перевірок і плани повинні стати відкритими і прозорими", - пише Мальований.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також планується створенням посади заступника голови Держекоінспекції, який відповідатиме за прозорість і цифровізацію діяльності відомства.