Пенсіонерка з Харкова не вміє сприймати камери відеоспостереження, які встановлені в під'їзді багатоповерхового будинку, тому Літня жінка знищує їх за допомогою молотка. Про це в соціальних мережах повідомляють жителі багатоквартирного будинку, розташованого по вулиці Сергія Грицевця, 19. Відповідне відео було опубліковано на Youtube.

Читайте Знай в Google News!

Сусіди скаржаться на те, що жінку похилого віку дратують камери і вона щоразу розбиває їх. Сусіди розповідають, що вони вирішили встановити камери відеоспостереження після того, як у них був вкрадений дитячий самокат та іграшки. У них була інформація, що на одному з поверхів розташовуються наркозалежні, проте бабуся вирішила, що стеження відбувається саме за нею і збиває камери молотком. "Вона стверджує, що за нею встановлено стеження агентів ФСБ. Що робити - ми просто не знаємо", - повідомляють жителі цього будинку.

Власникам камер рекомендували звернутися в правоохоронні органи і щоб поліцейські провели з бабусею виховну бесіду. В іншому випадку, встановити на камеру захисну решітку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, волонтери з Прикарпаття привезли Бога на Луганщину.

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові розшукують велосипедиста, який втік після страшної аварії: "Серце не здригнулося". Городян закликають допомогти встановити особу велосипедиста, який покинув місце ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Городоцькій, біля цирку.

Знай.ua писав, що у Києві 4G з'явився ще на шести станціях метро-готуйте гаджети.