Центром Разумкова та Фондом "Демократичні ініціативи" було проведено соціальне опитування з 14 по 19 серпня 2020 року по всій території України, крім тимчасово окупованих регіонів.

Читайте Знай в Google News!

Дані показали, що приблизно кожен п'ятий українець бажає покинути країну з кількох причин. Першою і найпопулярнішою є заробіток за кордоном, який перевищує аналогічний в Україні. Адже за даними статистичної служби Європейського Союзу "Євростат", зарплата в Україні десь у 10 разів менша, ніж у більшості країн Європи.

Опитування на вулиці, скріншот: Youtube
Опитування на вулиці, скріншот: Youtube

Другою і третьою причиною є дуже нестабільна політична ситуація і погані умови життя в країні.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

При цьому дані цього соціального опитування показують, що велика частина українців воліла б залишитися в країні, незважаючи на те, що 73,1% людей повідомляють про неправильний напрямок розвитку подій в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли унікального водія, якого дякує все місто-один на мільйон.

Як повідомляв "Знай.ua", ПФУ не приймає трудову книжку через відсутність печатки - у Мінсоцполітики пояснили, що робити.

Знай.ua писав, що в Києві подорожчає проїзд у маршрутках-перевізники перевели стрілки на карантин. Таким чином, повідомляється, що про це стало відомо завдяки відритому листу столичному меру Віталію Кличку, яке було розміщено Громадською спілкою "Асоцiацiя перевiзникiв міста Києва та Київської області" в соціальній мережі Facebook.