Захід розпочався надвечір святкового дня урочистим шикуванням учасників на центральній площі міста. Як кажуть організатори - щоб продемонструвати повагу до держави та її символів і показати, яке велике значення вони мають для кожного учасника дійства. Під час урочистої частини перед активістами виступили заступник голови громадської організації Вадим Кудіяров та голова Житомирського осередку Євген Блощинський.

До Дня Прапора у центрі Житомира влаштували грандіозне фаєр-шоу
До Дня Прапора у центрі Житомира влаштували грандіозне фаєр-шоу

За їх словами, кредо організації: патріотизм, державницька позиція. Тут шанують силу духу, відвагу і чесніть. Відтак свято державного прапора її учасники відзначають як особливий день.

Далі учасники акції пройшли маршем до пам’ятника Небесній Сотні. Там активісти підпалили 500 фаерів у кольорах державного стягу.

Сьогодні Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації» потужно та яскраво відзначив День Державного Прапора...

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще
Geplaatst door Гідність Нації- Всеукраїнський Патріотичний Рух op Zondag 23 augustus 2020

«Гідність Нації» має спортивно-патріотичне спрямування. Серед членів ГО, яке заснував президент ліги змішаних єдиноборств WWFC Володимир Тесля, є АТОвці та відомі українські спортсмени, зокрема, чемпіонка світу зі змішаних єдиноборств Валентина Семаль.

Організація часто влаштовує патріотичні перформанси, численні спортивні змагання, у тому числі – і загальноукраїнські, соціально-важливі заходи, як от святкування Дня Захисника Вітчизни, активно займається волонтерською діяльністю.